Ons verhaal begon 25 jaar geleden.

 
 
fabrizio-magoni-219347-unsplash.jpg

Historiek

Ons verhaal begon 25 jaar geleden. Met een kaaswinkel op de Groenplaats in Antwerpen. Al snel werd die een succesvolle broodjeszaak. Met maar liefst 300 leveringen per dag!

En onze zaak bleef groeien. Vandaag zorgt Saillart voor uw catering en events. Niet alleen in Antwerpen. Wij rijden met onze camionettes van Noord-Frankrijk tot Nederland. Want voor u is geen afstand ons te veel.

 

Onze kunsten

Bent u op zoek naar originaliteit? Kwaliteit? Een vleugje humor? Dan komt Saillart als geroepen. Wij maken van uw feest een topevent.

 
 

Innoverend

Wij dagen ons personeel uit om altijd een stapje verder te gaan. Wij presenteren hen nieuwe producten en zij experimenteren erop los. Het resultaat? Verbluffende gerechten die u nergens anders proeft.


GepassioneerD

Organiseert u een feest in de stijl van Casino Royale? Wij voorzien pokertafels. Een Hawaïaans trouwfeest? Wij installeren strandhuisjes. Uw droom wordt realiteit.


 
 

Multi-inzetbaar

Wij zijn niet alleen afwasser, maître of ober. Wij zijn ook bloemist, elektricien en weddingplanner. Zo garanderen we u een event dat helemaal áf is.


 
 

Saillart Catering & Events

Innoverend. Gepassioneerd. Multi-inzetbaar.

 
 
SAC_0187-Edit.jpg
 

Op zoek naar materiaal voor uw event?

Materiaalverhuur Saillart.jpg

Materiaalverhuur

Saillart zorgt ook graag voor de aankleding van uw feest. U kan bij on terecht voor alle gebruikelijke materialen zoals porselein, glazen, tafels, stoelen, tafellinnen, togen, bbq’s, unieke decoratie, …

Op zoek naar een afwisselende job?

Wekren bij Saillart

Werken bij Saillart

Wil jij als cateringbeheerder, cateringmedewerker of kok aan de slag? Ga jij net als wij tot het uiterste voor je klanten? Laat dan zeker van je horen. Want wij zoeken regelmatig extra personeel.