Concept in de kijker

Wondere Winter

lookbook 5.jpeg

Wedding Experiences

U wilt een trouwfeest waar de liefde van afspat? We make it happen.

 

Of u nu kiest voor grand chic of bohemian style: bij Saillart hebben wij alles en iedereen in huis om u stressloos naar uw droomhuwelijk te leiden. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het glas heffen. Samen met de mensen die u graag ziet.

Hoe gaan wij te werk? U kiest de stijl. Wij zorgen – in samenspraak met u – voor de locatie, de catering, de bediening en de decoratie. U hoeft zelfs niet langs de bloemenwinkel te wandelen. Want wij beschikken over een ervaren bloemist. Wilt u graag nog wat extra ondersteuning? Neem dan een van onze weddingplanners in de arm.

Zeg ja tegen een stressloos trouwfeest. Kies voor Saillart.

 

Bedrijfsevents

U hebt al genoeg werk. Laat die events maar aan ons over.

 

Plant u een evenement voor personeel of klanten? Wij nodigen u uit voor een gedetailleerde briefing. Daarna gaan wij op jacht. Op zoek naar originele locaties, exclusieve ingrediënten en – zelfs – imponerende decorstukken. We komen niet terug vooraleer we de buit binnen hebben. En tijdens het event zelf? Dan zorgen onze obers en maîtres ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Focust u zich liever op uw échte taken? Reken dan op ons voor die bedrijfsevents.

 

 

Plug & Eat

Het kleine broertje van het bedrijfsevent blinkt uit in kwaliteit en comfort.  

 

Organiseert u een receptie? Of een lunch met klanten? Wij springen in onze bestelwagen en brengen de catering op kantoor. Nood aan (extra) meubilair? Ook daarvoor zorgen wij. Uw taak? Onze schotels op de tafel plaatsen. That’s it.

Wilt u meer info over de mogelijkheden? Geef een seintje, wij laten snel iets van ons horen.

 

 

Sharing Dinner

Because sharing is the new owning …

 

Zaterdagavond. Uw feest begint. U koos voor het thema ‘Exotisch’. Saillart zorgde voor prachtig gedecoreerde tafels, inclusief juten doeken en bananenbladeren. De glazen zijn goed gevuld. Uw gasten keuvelen gezellig met elkaar. En dan serveert onze ober het diner: grote schotels vol lekkernijen. Iedereen prikt in hetzelfde bord. Jullie delen niet alleen een onvergetelijk moment. Maar ook heerlijke gerechten.

Sharing diner is synoniem met gezelligheid. De ideale formule om uw collega’s of vrienden beter te leren kennen. Interesse? Neem contact op met Saillart.

 

Spicemakers

Spice up your event.

 

U wilt peper en zout? Wij dompelen uw feest onder in een gigantische kruidencocktail. Spicemakers staat voor walking food entertainment, waar u op verrassende wijze tal van lekkers wordt aanboden. Houdt u van speciallekes? Snuffel dan tussen onze Spicemakers.

  • Oesters

  • Caviar

  • Macarons

  • Creme brullee

 

Streetfood

Ceci n’est pas du streetfood. Of toch niet zoals u het kent.

 

Streetfood is immens populair – ook bij uw gasten. Want streetfood staat garant voor een ruime keuze, snel bereide gerechten én een relaxte sfeer. En bij Saillart zorgen we uiteraard voor de originele twist. Zo kent u ons.

Culinaire hoogstandjes
Een feest dat lang nazindert? Neem Saillart in de arm. Wij goochelen met verse ingrediënten en innovatieve technieken. En toveren verrassende gerechten uit onze hoge hoed. En u? U geniet samen met uw gasten van een spetterende avond.

Teletijdmachine
Graag nog een stapje verder? Kies voor de Back to the Future-formule. Uw gasten maken kennis met eeuwenoude recepten uit alle hoeken van de wereld. Unieke smaken, stijlvol gepresenteerd.

Eco
En borden en bestek? Ook daarvoor rekent u op ons. Wij zorgen voor biologisch afbreekbare wegwerpmaterialen. Milieuvriendelijk. En stijlvoller dan plastic.

Wilt u dat iedereen van uw uitgebreide gastenlijst zijn gading vindt? Kies dan voor het streetfood-concept. Graag wat meer info? Wij staan voor u klaar.

 

Stories

Er was eens … een feest. Een themafeest. Een heuse show. De organisator keek zuchtend naar de to-dolijst. En riep toen Saillart te hulp.

 

Hoe zotter, hoe liever: dat is ons motto. Braziliaans feestje? The Great Gatsby? U vraagt, wij draaien.

Hebt u nog geen plan van aanpak? Wij nodigen u uit om samen rond de tafel te zitten. Bespreken de voorbereidingen van a tot z. En leggen piekfijn uit wat wij u uit handen kunnen nemen: catering, decors, bediening, locatie, elektriciteit, loodgieterij, … Uw enige taak? De gasten uitnodigen.

Wilt u een onvergetelijk themafeest? Saillart staat tot uw dienst.

 

Super classic

Stap in onze teletijdmachine en klik uw gordel vast. Bestemming: de keuken van uw grootmoeder. *Flits*

 

Best vermoeiend, zo’n tijdreis. Rust maar even uit. Steek uw benen onder tafel en laat u bedienen. Wat staat er op het menu? De klassiekers van de bomma. Een dampend bord stoofvlees. Knapperige kaaskroketten. Of tomatensoep met heel veel balletjes. U neemt een hap. En lacht verrast. Want u proeft de Saillart-toets: de kwaliteit van grootmoeders keuken, geserveerd met een modern sausje.

Wilt u een event dat gezelligheid én klasse uitstraalt? Kies dan voor Superclassic.

 

Vuur

Barbecueën op de olympische vlam? Voor u gaan wij tot het uiterste.

 

Op zoek naar grillmasters? Staak uw speurtocht. Saillart zorgt voor de perfecte barbecuesmaak.

Steengoede ingrediënten
Kraakvers en van bij ons: Saillart kiest altijd voor producten van topkwaliteit. Of het nu om groenten, vlees of vis gaat. Wij kloppen aan bij de bioboer. Promoten Antwerpse streekproducten. En zijn ambassadeur van de North Sea Chefs.

Lucky number three
Wij brengen maar liefst drie grills mee naar uw event:

  • De Ofyr bereikt snel hoge temperaturen en is ideaal om vlees of vis dicht te schroeien. Zijn elegante design doet denken aan de olympische vlam. En maakt altijd indruk.

  • De Primo functioneert als oven. De grill gaart uw vlees, vis en groenten traag en op lage temperatuur. Graag extra rookaroma of -smaak? Wij zorgen ervoor.

  • Fan van klassieke smokers? Dan brengen wij een of meerdere exemplaren mee naar uw feest.

  • Een gezellig BBQ-feest met topproducten? Doe een beroep op Saillart.